Excel Taxi Sant Cugat tanca portes per “falta de treballadors i vehicles”

L’empresa cessa la seva activitat després de nou anys

“Això acaba desgastant”, diu Raúl Aldehuela, un dels gerents. “Hem treballat com una cooperativa, però som una SL. Potser ha estat un error”. El sou dels caps i els treballadors era el mateix (provenia de la quantitat de serveis que es feien), però als gerents se’ls sumaven les tasques de gestió. “Ens hem desviscut”.

Ara, detalla Aldehuela, no tenien un equip de professionals ni una flota prou àmplia per poder atendre tota la demanda i les despeses que tenien. “No ha estat falta de feina, al contrari: en teníem massa”.

Tot i aquest indesitjat final, Aldehuela valora molt positivament els anys d’Excel Taxi: “Vam tenir molts clients, fins i tot vam haver de parar campanyes publicitàries. I els taxistes saben que la nostra és una emissora seriosa i respectuosa”.

De fet, els conductor, cada un pel seu costat, seguiran oferint servei de taxi. El que queda d’Excel Taxi són els trajectes a l’aeroport, que es podran seguir sol·licitant a reserves.exceltaxisantcugat@gmail.com, però hauran de ser amb 5 hores d’antel·lació en cas de ser el mateix dia, o 12 en cas de ser el dia anterior.