El STAC no se posicionará hasta ver el borrador de Decreto final

COMUNICAT SINDICAT DEL TAXI DE CATALUNYA

Barcelona, 02 de juliol de 2022.- Després de l’acord parlamentari entre el Govern de la Generalitat i el Partit dels Socialistes de Catalunya per a aprovar un Decret llei que reguli els serveis urbans de les VTC després de la finalització de la moratòria del decret Ábalos, el pròxim 30 de setembre de 2022, el Sindicat del Taxi de Catalunya manifesta el següent:

Segons ens han traslladat, el Decret recull bastantes de les propostes que va realitzar l’STAC, tant per escrit com en les diferents reunions mantingudes amb el Departament de Transports de la Generalitat de Catalunya. No obstant això, no recull unes altres que considerem fonamentals i que són línies vermelles per a nosaltres.

Romanem a l’espera de tenir un esborrany definitiu i així poder fer una valoració més precisa junt al nostre gabinet jurídic.

Continuarem informant.

 

Barcelona, 02 de julio de 2022.- Tras el acuerdo parlamentario entre el Govern de la Generalitat y el Partit dels Socialistes de Catalunya para aprobar un Decreto ley que regule los servicios urbanos de los VTC después de la finalización de la moratoria del decreto Ábalos, el próximo 30 de septiembre de 2022, el Sindicat del Taxi de Catalunya manifiesta lo siguiente:

Según nos han trasladado, el Decreto recoge bastantes de las propuestas que realizó el STAC, tanto por escrito como en las distintas reuniones mantenidas con el Departament de Transports de la Generalitat de Catalunya. Sin embargo no recoge otras que consideramos fundamentales y que son líneas rojas para nosotros.

Permanecemos a la espera de tener un borrador definitivo y así poder hacer una valoración más precisa junto a nuestro gabinete jurídico.

Seguiremos informando.

 

Download (PDF, 187KB)