Campanya de control del transport de viatgers amb conductor en vehicles de fins a nou places

Control de la Guardia Urbana

 

 

 

 

 

BARCELONA.- La Guàrdia Urbana porta a terme un dispositiu de control específic des d’avui i fins diumenge, 16 d’abril.

L’objectiu de la campanya de control de la Guàrdia Urbana, que comença avui i durarà fins diumenge, és vigilar i controlar l’ús correcte d’aquest tipus de vehicles, tant si estan estacionats com si circulen per la ciutat, per combatre l’intrusisme i les conductes no permeses.

Es vol garantir el compliment de la normativa dels vehicles dedicats al transport de viatgers de fins a nou places (inclòs el conductor). El tipus de conductes que se sancionen estan relacionades amb l’estacionament i la circulació dels vehicles de transport amb conductor (VTC), que no poden estacionar ni circular amb la intenció de captar clients que no hagin contractat prèviament un servei, l’oferta il·legal de serveis d’arrendament o el control de les autoritzacions i la documentació necessàries, entre d’altres.

Els controls i les inspeccions s’efectuen prioritàriament en zones amb una alta presència d’aquests vehicles: estacions de tren i d’autobús, punts d’interès turístic, zones comercials i les vies principals de la ciutat.