Calendari creuers 2016

Cruceros y taxisCalendari tempora creuers 2016

BARCELONA.- A partir del 17 de maig, les estacions marítimes disposaran d’un equip de persones encarregat de controlar el flux de passatgers i de la mobilitat.
En el calendari adjunt observareu que els dies marcats amb color vermell està prevista l’arribada de creuers amb més de 15.000 passatgers. Els dies marcats en taronja, els vaixells portaran entre 10.000 i 15.000 pax. El color groc indica les arribades amb vaixells de menor capacitat.
El calendari preveu 29 dies (22 creuers) amb estacionament fora de les terminals, a l’esplanada Sud de la Terminal D. Aquests dies es marquen en el calendari amb vermell i un requadre de color taronja.
Fins al mes de juliol, el “buffer de taxis” estarà situat a la terminal provisional (veure fotografies) atès que hi ha una invasió imprevista d’aus a la zona del buffer habitual i sobre els quals el Port no pot intervenir. L’accés és directe des del passeig del Trencaones. Aquest buffer s’habilitarà únicament els dies en què sigui necessari l’estacionament de creuers fora de les terminals.
D’altra banda, a partir d’avui 17 de maig les diferents estacions del Moll Adossat disposaran d’un equip de persones, degudament identificades, que controlaran el flux de persones i de la mobilitat a l’hora d’arribada dels creuers.
Com sempre, la policia portuària s’encarregarà de la vigilància i el trànsit de vehicles.