Alteracions de trànsit el cap de setmana a Barcelona

BARCELONA. Aj. de BARCELONA.– Per aquest cap de setmana hi ha previstes diferents alteracions de trànsit a Barcelona, detallades a continuació:

Alteracions a la mobilitat

1) Alteracions de trànsit amb motiu de la 21a Mostra del Comerç de Sarrià
#Infotrànsit. Amb motiu d’aquesta activitat comercial, dissabte, hi haurà alteracions a la mobilitat de vehicles i persones.

2) Desviaments de trànsit amb motiu de la 23a Cursa Popular de Muntanya del CEC a Collserola
#Infotrànsit. El matí de diumenge se celebra aquesta prova esportiva popular per la serra de Collserola. Per aquest motiu hi haurà alteracions a la mobilitat de vehicles i persones en diferents carrers del barri de Pedralbes.

3) Afectacions de trànsit al passeig de Gràcia amb motiu de la jornada “Fitness Day”
#Infotrànsit. El matí de diumenge se celebra a la cruïlla del pg. de Gràcia amb Provença una master class popular, per aquest motiu hi haurà alteracions a la mobilitat de vehicles i persones.

4) Gràcia, Horta-Guinardó i Eixample en pavimenten algunes de les vies

Obres

Es duran a terme treballs als carrers de la Fraternitat i de la Llibertat a Gràcia i als carrers Hedilla, Doctor Letamendi, Congrés i Porrera a Horta-Guinardó. A l’Eixample, començarà la pavimentació de la vorera central de la rambla de Catalunya.

Transports Públics

1) Transport públic al Camp Nou per dissabte, 26 d’octubre (Barça – Reial Madrid)
Transports. Per al partit de Lliga entre el Barça i el Reial Madrid, del proper dissabte, 26 d’octubre, a partir de les 18 hores, TMB reforçarà el seu servei.

2) Ampliació de vorera a la plaça d’Ildefons Cerdà amb Gran Via Corts Catalanes
#NxBus. L’obra es realitza amb motiu de la col·locació d’una nova parada de transport públic i senyalització d’un carril bus per la posada en servei de la nova línia de bus de la Zona Franca a Sarrià (V3)

A peu

1) Inauguració del camí escolar de l’Institut Escola Costa i Llobera
#Seguretatviària. L’Institut Escola Costa i Llobera estrena el camí escolar que ha de permetre a l’alumnat fer l’itinerari d’accés al centre docent amb més seguretat i autonomia.