Afectacions viàries a les Rondes

Ronda Litoral en el término de Sant Adrià del Besós
Ronda Litoral en el término de Sant Adrià del Besós
BARCELONA.- Les novetats publicades al web municipal de Mobilitat i Transport. Així mateix us informem les afectacions de les Rondes durant tres caps de setmana d’estiu per treballs de manteniment del ferm consistents en la renovació de la capa de rodament i el pintat de la senyalització horitzontal:

Lloc: Ronda Litoral (B-10)
Calendari: Des de les 15 h de dissabte 19 de juliol fins a les 15 h del diumenge 20 de juliol
Afectació: Inhabilitació de dos dels tres carrils de circulació (central i ràpid) entre la sortida 26 -St. Adrià- i el túnel de Bon Pastor, sentit Besòs/Nus de la Trinitat. Restarà obert únicament el carril lent. També quedarà tallada la incorporació a la Ronda Litoral en sentit Nus de Llobregat des de la C-31. La circulació en sentit Llobregat/Port de Barcelona no es veurà afectada per les obres.

La reducció del nombre de carrils pot ocasionar retencions a la franja marítima en l’entorn del Fòrum de la Ronda Litoral en direcció Besòs i a la entrada a la ciutat per la C-31. L’Ajuntament activarà un reforç de Guàrdia urbana i es recomana, sempre que sigui possible, l’ús d’itineraris alternatius (av. Meridiana o Ronda de Dalt B-20).

Lloc: Ronda Litoral (B-10)
Calendari: 2 i 3 d’agost
Afectació: Segona actuació de pavimentació en el mateix tram anterior, en els carrils central i lent.

Lloc: Ronda de Dalt
Calendari: 16 i 17 d’agost
Afectació: tram entre la plaça Alfons Comín (sortida 6) i la plaça Karl Marx (sortida 3), en sentit Besòs.

La gestió, manteniment i conservació ordinaris de la Rondes de Barcelona es realitza de manera conveniada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i el Consell Comarcal del Barcelonès. Per minimitzar l’impacte les obres els desviaments de vehicles estaran oportunament senyalitzats i els panells alfanumèrics informaran dels trams afectats per obres amb una anticipació mínima de 48 hores.