Afectacions per la Cavalcada de la Mercè del dia 24

BARCELONA.- En el marc de les Festes de la Mercè, se celebra la tradicional Cavalcada de la Mercè, que es pot considerar un dels actes principals de les festes i és l’acte que, al llarg dels anys i des d’inicis del segle passat, ha estat més constant i vistós amb una nombrosa participació de públic, que a l’edició de l’any passat va ser d’uns 100.000 assistents al llarg de tot el recorregut.
Data i horaris
El dia 24 de setembre de 2012, inici a les 18.00 hores, finalització 20.30 hores.
A l’edició del any passat el recorregut de la cavalcada va finalitzar a les 20.45 hores.
Concentració i recorregut
Zona de concentració (a partir de les 16.00 hores):
– Pl. Castella.
– Valldonzella, entre Tallers i Montalegre.
– Montalegre, entre Valldonzella i Elisabets.
– Tallers.
– Gravina.
Recorregut:
Pl. Castella – Gravina (en sentit contrari) – Pelai – La Rambla (calçada costat Besòs, en sentit contrari) – Ferran – pl. Sant Jaume (19.00 h.) – Jaume I – pl. de l’Àngel – Via Laietana – pl. Ramon Berenguer el Gran (20.30 h.).
Circulació
Desviaments
Abans de la sortida de la Cavalcada
Ronda Sant Antoni
A partir de les 16.00 hores, els vehicles provinents de la calçada Besòs de la rda. Sant Antoni no podran accedir a Tallers, excepte els participants a la cavalcada.
Montalegre
A partir de les 16.30 hores, els vehicles provinents d’Elisabets es desviaran per Doctor Dou i els d’Àngels per Peu de la Creu, permetent només l’accés a Montalegre als participants a la Cavalcada i als vehicles que vulguin accedir al pàrquing de Montalegre. Els que surtin d’aquest pàrquing ho faran per Elisabets i Doctor Dou.Pelai
El carrer Pelai s’aïllarà al trànsit a les 17.00 hores, desviant el trànsit procedent de la ronda Sant Antoni, ronda. Universitat i Balmes.
Durant la celebració de la Cavalcada (a partir de les 18.00 hores)
La Rambla (calçada ascendent)
El trànsit es tallarà a l’alçada de Josep Anselm Clavé.
Via Laietana
S’impedirà l’accés a Via Laietana, calçada ascendent, des de la pl. Antonio López. S’impedirà l’accés a Via Laietana, calçada descendent, des de la pl. Urquinaona.
Els vehicles procedents dels carrers transversal a la Via Laietana, com Argenteria, Manresa i Àngel Baixeras, se desviaran cap a la calçada descendent de Via Laietana.
Princesa
S’impedirà l’accés des de Tantarantana i Comerç.