Afectacions de trànsit als carrers de Barcelona amb motiu de la rua del FC Barcelona per celebrar el títol de Lliga

BARCELONA | Aj. BCN – G.U. BCN.- Avui dilluns, 13 de maig, a partir de les 18:30 hores, s’organitzarà un recorregut festiu de jugadors i membres del FC Barcelona pels carrers de la ciutat, per celebrar el triomf del títol de Lliga i compartir-ho amb la ciutadania.
La Comitiva del FC Barcelona recorrerà un itinerari d’aproximadament 5,7 km. La caravana sortirà del Port de Barcelona (Moll de Barcelona) i continuarà per plaça de les Drassanes – passeig de Josep Carner (costat mar) – plaça del Portal de la Pau – passeig de Colom (calçada mar) – plaça d’ Antonio López – Via Laietana – plaça d’Urquinaona – Ronda Sant Pere – plaça de Catalunya – passeig de Gràcia – carrer d’Aragó – avinguda de Roma – carrer de Comte d’Urgell – avinguda de Sarrià – per finalitzar a l’encreuament de l’avinguda de Sarrià amb la Travessera de Les Corts.
Durant el recorregut, la Guàrdia Urbana acompanyarà la comitiva del FC Barcelona per facilitar-ne la mobilitat, i juntament amb els Mossos d’Esquadra també garantiran la seguretat de l’esdeveniment. Alhora, els agents del cos de policia barceloní realitzaran els talls de trànsit corresponents a mesura que es vagi realitzant l’itinerari i efectuaran els desviaments necessaris per tal de garantir la mobilitat dels ciutadans. A banda del mateix recorregut, la Guàrdia Urbana també restringirà la circulació a les vies transversals, al pas de la comitiva.

Es prohibirà l’estacionament de vehicles en general, incloses motos a calçades i voreres, des de les 00.00 hores del dia 13, en els punts següents:
– Via Laietana (costat Besòs), entre plaça d’Urquinaona i Jonqueres.
– Ronda Sant Pere, entre plaça d’Urquinaona i plaça de Catalunya.
– Pg. de Gràcia, entre Ronda Sant Pere i Gran Via CC.
– Av. Sarrià (costat Llobregat), entre travessera de les Corts i Taquígraf Garriga.

També hi haurà afectació en les línies d’autobús que hi ha al llarg del recorregut. Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) activarà un dispositiu per tal d’ordenar els fluxos de passatge a les estacions, en cas de molta afluència de passatgers.

Font: Ajuntament de Barcelona – Guàrdia Urbana