Ja pots veure els estudis encarregats per ANTAXI dels preus de taxis i VTC durant la celebració del MAD COOL

 

 

 

 

 

 

STAC.- El passat dia 23 d’octubre al Cercle de Belles Arts de Madrid, l’Associació Nacional del Taxi (ANTAXI) i la Federació Professional del Taxi de Madrid (FTP) juntament amb l’empresa d’anàlisis econòmiques Games Economics van presentar un estudi que analitza el comportament dels preus de taxis i VTC durant la darrera edició del festival MAD COOL celebrat a Madrid.

En el mateix acte, també s’ha donat a conèixer un altre estudi sobre la situació dels preus dels serveis de VTC a la capital.

Una de les principals conclusions és que els preus dels serveis de VTC amb origen i destí el festival Mad Cool es van multiplicar fins a cinc en les hores d’entrada i sortida i, de mitjana, el cost va ser entre dues i quatre vegades respecte als preus mínims. En concret, els preus de Cabify, Uber i Bolt es van multiplicar per dos a l’arribada al festival i entre dos i quatre a la sortida d’aquest.

Aquesta és una denúncia que reiterem les organitzacions del taxi en defensa del nostre sector regulat i que va en perjudici si es deixa el transport de viatgers en vehicles de menys de 9 places en mans dels VTC i les plataformes.

En aquest acte va estar present diferents representants tant de les administracions: subsecretari d’estat del Ministeri de Consum, director general del MITMA, subdirectora general de normativa del MITMA, subdirectora general transport de Madrid i també representants de la CNMC, diverses associacions de consumidors i també diferents mitjans de comunicació diversos mitjans de comunicació.

Degut a la importància que té els informes, el deixem penjats a la nostra web per la seva consulta.

Així mateix, els hem enviat a totes les administracions:

  1. A la Generalitat: Consellera, director general de Transports.
  2. A la AMB: Presidenta del IMET gerent del IMET, directora de Serveis de l’IMET y asesor de l ’alcaldia.
  3. Grups parlamentaris: PP, Ciutadans, Junts, ERC, PSC i Comuns.

 

Gràcies.

Análisis de precios de los servicios de Taxi y VTC en la ciudad de Madrid

Efectos del festival de música Mad Cool sobre los precios de los servicios de Taxi y VTC en la ciudad de Madrid