L’STAC es reuneix amb David Cid, dels Comuns, per saber les seves propostes sobre el taxi

L’STAC es reuneix, novament, amb David Cid

STAC.- El passat dimecres i continuant amb la ronda de contactes que el nostre sindicat vol mantenir amb la majoria de forces polítiques que es presenten a les eleccions del pròxim dia 12 de maig, vam mantenir una trobada amb els representants del grup dels Comuns David Cid i David Prieto. Per part de la nostra organització van ser-hi presents el nostre president en Lluís Berbel i l’Antoni Servos.

Com a tema principal la nova llei del taxi, i diverses qüestions que ens preocupen i que necessitem quin és el punt de vista dels partits que volen formar part del govern d’aquest país. Altre cop els parlamentaris han deixat clar la seva aposta clara per al servei públic del taxi, reivindicant la seva importància dins del que és el transport a les grans ciutats i al territori.

Aposta clara també en relació amb clarificar l’oferta de transport sanitari no urgent del servei de taxi, i potser el tema que més ens preocupava de l’anterior direcció general de transports que era la seva aposta per evitar la transmissibilitat de les llicències, per part del grup parlamentari no ho veuen pas i menys encara sent com són conscients de la necessitat de millorar la jubilació dels companys i companyes amb la venda de les autoritzacions, bona sintonia com a mínim.