Es posarà en marxa el servei de taxis per facilitar l'accés a la zona d'Aiguamoix i Valartie en la Val d'Aran

Vall d'Aiguamoix
Vall d'Aiguamoix
VIELHA (LLEIDA).EUROPA PRESS El Departament de Turisme, Comerç i Transport del Consell General d’Aran espera consolidar l’afluència de turistes que visitaran Aran atrets pel Parc Nacional d’Aigüestortes i l’Estany de Sant Maurici.
El 2009, les visites es van incrementar en un 36%, segons les dades recollides en els diferents punts d’informació turística situat a l’entrada del parc. El conselhèr Juan Antonio Serrano ha anunciat que Torisme Val d’Aran vol seguir amb la política de promoció d’Aran, com a porta d’entrada al parc.
El Departament de Turisme considera que existeixen molts projectes per seguir amb el creixement en aquest camp, i dinamitzar el parc per al turisme d’estiu. A començament de setembre es posarà en marxa el servei de taxis que facilitarà l’accés a la zona d’Aiguamoix i Valarties, accés al parc des de territori aran.
L’any passat, Torismo Val d’Aran va repartir més de 40.000 fullets especials, que informaven sobre els diferents accessos a través de Colomèrs i Valarties, amb l’objectiu de promoure aquesta zona d’entrada.