El Ple de l’AMB ha aprovat avui la tarifa de Preu Tancat i més taxis adaptats

 

 

 

 

 

 

 

STAC.- Avui dimarts 30 d’abril, el Ple del Consell Metropolità de l’Àrea Metropolitana de Barcelona ha aprovat la nova tarifa de preu tancat que s’incorporarà al sistema tarifari actual del servei de taxi. També s’ha aprovat la modificació del Reglament Metropolità que permetrà augmentar el percentatge del 10% fins al 15% de llicències de taxi d’aquells taxistes que disposen de més d’una, sempre que el vehicle que s’apliqui a aquesta sigui adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.

Des del Sindicat del Taxi de Catalunya (STAC) celebrem l’aprovació d’aquestes noves mesures que segueixen en la línia de les darreres, encaminades a satisfer les demandes i necessitats dels nostres usuaris, fer-nos visibles com un servei més atractiu, competitiu i de confiança, avançant així amb l’objectiu de ser cada dia millors i oferir el servei d’excel·lència que la societat actual, en contínua evolució, ens exigeix.

Des del nostre Sindicat recolzarem i treballarem junt amb l’administració en l’impuls de totes aquelles noves mesures que suposin un progrés i un augment de la competitivitat davant dels nous actors de la mobilitat que han aparegut en els darrers anys als carrers de les nostres ciutats.

Llegiu la notícia sencera de l’aprovació de les noves normatives aquí:

Clika aqui: Aprovada la nova TARIFA DE PREU TANCAT del servei de taxi de l’AMB

Clika aquí: L’IMET posa al servei de la ciutadania més taxis adaptats