Comunicat de l’STAC sobre la situació política a Catalunya

 

 

 

 

STAC.- El Sindicat del Taxi de Catalunya (STAC) davant dels fets ocurreguts els últims dies a Catalunya vol manifestar que la nostra organització sempre ha defensat les llibertats i la democràcia de Catalunya.

L’STAC ja ha manifestat en anteriors comunicats la seva defensa pel dret a decidir, aprovat a més per la pròpia executiva, i també en contra de l’aplicació de l’article 155.
Les detencions dels membres del govern de la Generalitat de Catalunya, escollit legítimament en unes eleccions democràtiques, no contribueixen al diàleg i respecte que sempre hem defensat com a entitat.

Barcelona, 3 de novembre de 2017

(Versión castellana)

STAC.- El Sindicato del Taxi de Catalunya (STAC) ante los hechos ocurridos los últimos días en Catalunya quiere manifestar que nuestra organización siempre ha defendido las libertades y la democracia de Cataluña.
El STAC ya ha manifestado en anteriores comunicados su defensa por el derecho a decidir, aprobado además por la propia ejecutiva, y también en contra de la aplicación del artículo 155.
Las detenciones de los miembros del gobierno de la Generalitat de Cataluña, elegido legítimamente en unas elecciones democráticas, no contribuyen al diálogo y respeto que siempre hemos defendido como entidad.
Barcelona, ​​3 de noviembre de 2017