Barcelona i l'Hospitalet preparades per rebre una nova edició del Sónar

Sónar 2015Barcelona. IMET.- Coincidint amb aquest esdeveniment, i per tal de donar una millor resposta a la demanda, el servei de taxi estarà liberalitzat el 21 de juny des de les 04:00 fins a les 08:00 h.

El Sónar, festival de música, creativitat i tecnologia, tindrà lloc els propers 18, 19 i 20 de juny a Barcelona i a l’Hospitalet, i, com ja és habitual, tindrà una versió diürna i una altra nocturna.

El Sónar de dia tindrà lloc a la Fira de Montjuïc i oferirà una programació multidisciplinària, que inclou actuacions, concerts i sessions de la programació musical, així com les presentacions, les conferències, les activitats de divulgació, d’exhibició i de networking de Sónar+D. Les parades de taxi habituals donaran servei a tots aquells participants que optin pel taxi com a transport.

El Sónar de nit es desenvoluparà a la Fira Gran Via de l’Hospitalet. Aquí es presentaran concerts, sessions i shows de gran format. La parada de taxis situada en l’avinguda de Joan Carles I d’aquest municipi estarà habilitada per donar-ne servei.

Sónar és un esdeveniment pioner, únic en el seu format. Un referent de primer nivell internacional gràcies a una programació que combina una dimensió lúdica amb una dimensió artística, presentant alguns dels referents més destacats de l’avantguarda del nostre temps, tant en el camp de la música electrònica i avançada com en el de la creació artística digital i tecnològica.

Més de 100 mil persones procedents de més de 100 països del món visita Sónar cada any per gaudir del festival. A més de la seva principal vessant musical, Sónar destaca per ser un punt de trobada per a professionals de diversos sectors de les indústries creatives, que troben en el marc de Sónar+D el lloc ideal per fer negocis, intercanviar idees i establir contactes.

L’edició del 2014 va rebre més de 110 mil visitants, més de 50 mil a Sónar de Dia i gairebé  60 mil a Sónar de Nit. també va comptar amb la participació de 3.500 professionals i el seguiment de 900 periodistes nacionals i internacionals acreditats.