Afectacions de trànsit al carrer de Comte d'Urgell amb motiu de la Pasarel·la BCN Moda la Carrer

uuid.078dfab9-0ea6-4938-a0a3-b365e0a2fd65-ar.4x3Barcelona. IMET.- Talls parcials del carrer durant el divendres 16 d’octubre, i tancament total, a partir de les 20:30 fins a les 2 de la matinada del 17.

Des de les 10:00 h del matí del divendres 16 d’octubre i fins a les 18:00 h de la tarda, el carrer Comte d’Urgell, en el tram que va de Tamarit a Floridablanca estarà parcialment tancat al trànsit per les feines de muntatge de la passarel·la BCN Moda al Carrer. A partir d’aquesta hora es tancarà totalment per garantir la seguretat de l’activitat que començarà a les 20.30 h i que se celebrarà enmig de la calçada, A les 2 de la matinada es podrà tornar a circular pel tram del carrer Urgell tallat.

Aquest esdeveniment és impulsat per la Fundació Barcelona Comerç i els Eixos Comercials de la ciutat; en aquest cas, per l’Eix Sant Antoni Comerç (SAC). La pasarel·la ocuparà el tram del carrer d’Urgell, que va des del carrer de Tamarit al carrer de Floridablanca, sota la marquesina del Dominical del Llibre.

Un acte similar està programat per al dissabte 17 d’octubre a l’Eix Maragall. En aquest cas, la passarel·la se celebrarà a partir de les 20.30 h a la plaça Maragall. Abans i durant tot el dia, a la mateixa plaça, l’Eix Maragall organitza una nova fira de comerç, en la que diversos establiments i serveis de la zona exposaran la seva oferta en el recinte de carpes habilitat per a l’ocasió. Aquestes activitats, en principi, no comportaran talls de trànsit.

BCN Moda al Carrer és una iniciativa pensada per apropar als barcelonins, la moda i els complements que venen les botigues dels Eixos Comercials que aglutina la Fundació Barcelona Comerç.