L'STAC sol·licita la regul·lació dels festius intersetmanals per l'any 2013

Senyor,
En referència al calendari laboral per el taxi de l’Àrea Metropolitana i després de les diferents converses mantingudes sobre la necessitat d’establir un calendari laboral que signifiqui que els dies de festa entre setmana treballi la meitat de la flota per aconseguir una major rentabilitat econòmica. Així com l’establiment dels dies de festa que s’han de lliberalitzar amb motiu de fires o esdeveniments significatius de les quals ja en tenim les dates, l’STAC vol realitzar la següent proposta per l’any 2013 tenint en compte tots els festius intersetmanals, que són els següents:

1 de gener: Cap d’any
29 de març: Divendres Sant
1 d’abril: Dilluns de Pasqua Florida 
1 de maig: Festa del treball
20 de maig: Festiu local
24 de juny: Sant Joan
15 d’agost: Assumpció de la Verge
11 de setembre: Diada nacional de Catalunya
24 de setembre: La Mercè
1 de novembre: Tots Sants
6 de desembre: Constitució
8 de desembre: Immaculada Concepció
25 de desembre: Nadal
26 de desembre: Sant Esteve

Tenint en compte que no tots els festius entre setmana són iguals, ja que alguns coincideixen amb dates significatives, la proposta que realitzem des de l’STAC per a que treballi la meitat de la flota serà la següent:

Aquests serien, per tant, els deu dies festius que considerem que no hauria de treballar la totalitat de la flota. Com es pot apreciar, estan repartits de forma equitativa per a que totes les llicències tinguin els mateixos dies de treball i descans. La resta de les festes, quatre, considerem que ha de treballar tota la flota per a oferir més i millor servei serveis als clients/es i usuaris/es.
Esperant que la nostra proposta sigui considerada, ja que és del tot justa i, a més, ja s’està aplicant en altres ciutats del país, el saluda atentament,

José María Sánchez Baena
Secretari Gral. de la Unió Intercomarcal de Barcelona del STAC

Barcelona, 4 de desembre de dos mil dotze.


7 thoughts on “L'STAC sol·licita la regul·lació dels festius intersetmanals per l'any 2013

 • 5 de desembre de 2012 at 18:46
  Permalink

  Estoy totalmente de acuerdo pues no todo en la vida es trabajar y trabsjar para ganar dinero no para el diablo

 • 5 de desembre de 2012 at 20:18
  Permalink

  Me parece bien el trabajo estara mejor repartido de esta manera.

 • 6 de desembre de 2012 at 15:45
  Permalink

  Que esté toda la flota trabjando los festivos y no se siga el principio que se sigue los fines de semana es megapenoso.Hoy estan todos los taxis tiraditos por las paradas o dando vueltas por ahí como vacas sin cencerro gastando oro liquido, lamentable.Un campo de lechugas.Son dias deficitarios.

 • 6 de desembre de 2012 at 15:47
  Permalink

  Que asco de trabajo!!

 • 14 de desembre de 2012 at 13:42
  Permalink

  Me parece que el stac va consiguiendo algunas cositas pero que tampoco les vamos a dar una medalla es su obligación en esta lucha representativa … Pero indudablemente no hacen lo que tienen que hacer para solucionar el problema de taxi mucho bla bla de reunirse con unos y no con otros y los problemas siguen creo que no os voy a votar más a no ser que cambies de sctuaciones incluso creo que los amigos de Utam dimitieron por vergüenza sjena

 • 21 de desembre de 2012 at 10:27
  Permalink

  Creo que esta bien, pero también sería interesante hacer más promoción, proyección y buena propaganda del taxi de Barcelona. Para la gente que vive en la ciudad y para el turista, repartiendo folletos, promocionando servicios y que la gente sepa lo que más o menos vale ir al aeropuerto, servicios, etc.. cara al ciudadano, solo oigo hablar mal del sector. Creo que seria buena idea invertir en eso, como hacen otros servicios públicos. promocionar, tipo aerobus o otros servicios públicos.

 • 21 de desembre de 2012 at 10:28
  Permalink


  Guada:

  Creo que esta bien, pero también sería interesante hacer más promoción, proyección y buena propaganda del taxi de Barcelona. Para la gente que vive en la ciudad y para el turista, repartiendo folletos, promocionando servicios y que la gente sepa lo que más o menos vale ir al aeropuerto, servicios, etc.. cara al ciudadano, solo oigo hablar mal del sector. Creo que seria buena idea invertir en eso, como hacen otros servicios públicos.

Comments are closed.