Servei gratuït de taxi a demanda a Cambrils per anar al cementiri per Tots Sants

El transport es podrà reservar a partir del 28 d’octubre al 977 362 622, especificant estació de pujada, hora d’anada i tornada, número de persones i telèfon

L’Ajuntament de Cambrils posarà en marxa un servei gratuït de taxi a demanda per anar al cementiri els dies 1 i 2 de novembre amb motiu de la festivitat de Tots Sants. El transport es podrà reservar a partir de dilluns 28 d’octubre trucant al telèfon 977 362 622.

Els punts de recollida seran les parades de l’autobús urbà i l’horari d’anada i tornada es podrà escollir entre les 10 del matí i les 6 de la tarda, en franges cada 30 minuts. Les persones usuàries compartiran els servei amb altres viatgers en taxis de vuit places en cas que els recorreguts i horaris siguin coincidents.  

El servei gratuït amb taxis es va posar en marxa l’any passat, en substitució del que s’havia prestat fins llavors amb els autobusos urbans. El canvi va permetre adaptar-se millor a les necessitats de les persones usuàries, personalitzant els horaris i recorreguts, ja que l’autobús només oferia tres viatges d’anada i tornada durant el matí. Això feia que el transport fos poc útil i eficient, i que es desplacessin al cementiri autobusos gairebé buits.

Font: Reusdigital.cat