Els trens dels seguidors del Barça arribaran a partir de les 4 del matí a l'estació de Sants del dissabte 26

Estació de Sants
IMET.- Amb motiu de la final de la Copa del Rei de futbol, que se celebrarà el proper divendres 25 de Maig a Madrid, està previst que, a partir de les 04:00 h del dissabte dia 26, començarà l’arribada a l’Estació de Sants dels primers trens que retornaran els seguidors del FC Barcelona. Per aquesta circumstància, RENFE comunica l’arribada d’un important volum de persones i, atès que en aquella hora encara no hi ha servei de Metro, es demana als taxistes reforçar el servei a les zones d’influència de l’esmentada estació.

One thought on “Els trens dels seguidors del Barça arribaran a partir de les 4 del matí a l'estació de Sants del dissabte 26

  • 24 de maig de 2012 at 23:04
    Permalink

    Muy Buenas noches compañeros:
    Quiero denunciar lo siguiente:, (es una cosa que ya sabemos todos), hoy jueves me he parado en la estacion de Sants en Paisos Catalans a las 22.10 h a esperar a mi hermana. He llegado a las 22.00 h y me he esperado sin el libre. Pues en 10 minutos que he estado esperando, he visto como tres compañeros nuestros (se supone), como encochaban a clientes con maletas perdidos. NO QUIERO SE RACISTA. Pero los tres taxistas no eran de aqui ( ya me entendeis). Solo he visto a un taxista ( que era de aqui), como enviaba a los clientes al otro lado de la estación. Ruego a quien corresponda, primero a los jefes de los asalariados, que les dicten las normas del taxi, ruego al IMT que ponga una parada en Països Catalans YA! y que si es posibe que ponga almenos a alguien que pueda controlar esto, ya que hay compañeros que se pasan horas esperando un cliente y otros por su cara se lo pasan por los hu…… Asi que compañeros tener cuidado este sabado.

    Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *