A partir del 2011, els estrangers aspirants a taxistes tindràn que fer una prova de coneixement de les llengües oficials a Catalunya

Centre de formació
Centre de formació
Ja és oficial. L’Institut Metropolità del Taxi (IMT) ha informat,tant en la seva revista com en una carta enviada a les escoles,que els aspirants nous i els aspirants repetidors per a obtener la credencial de taxista, els països de procedència dels quals no tinguin com a llengües oficials el català o el castellà hauran de passar una prova a partir del 2011 per poder accedir al sector del taxi de l’AMB.

Els interessats hauran d’obtenir un certificat que avali el seu coneixement als centris amb els quals l’IMT ha signat un conveni de col.laboració, centris amb experiència en aquests tipus de capacitació.

Com ja és sabut, aquesta ha estat una de les reclamacions realitzades pel Sindicat del Taxi de Catalunya (STAC) davant de la caiguda del nivell professional i de servei que s’estava produint al taxi.
Aquesta decisió ja s’havia adoptat a la pràctica en una reunió el mes de setembre amb les diferents escoles i centre formatius. És a dir que a partir d’ara s’exigirà l’esmentat certificat junt amb la documentació habitual i dins del termini corresponent a partir de la primera convocatòria

2 thoughts on “A partir del 2011, els estrangers aspirants a taxistes tindràn que fer una prova de coneixement de les llengües oficials a Catalunya

 • 9 de novembre de 2010 at 20:08
  Permalink

  Y que pasa con los que ya tenemos dentro?es que esto no es solución esto simplemente pretende dar una imagen de que se quiere hacer algo,cuando ya esta todo el mal hecho.

  Reply
 • 10 de novembre de 2010 at 12:17
  Permalink

  Yo creo que aparte de un certificado, que se puede “comprar”, es en el exámen donde se tiene que demostrar que se entiende la lengua hablada y escrita, donde ya es más difícil poder “comprar” ese certificado. Así que lo que yo reinvindicaría es un exámen no tipo test y aparte un exámen hablado con un instructor. Saludos.

  Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *